Website B2B

Business 2 Business Website

6 belangrijke plekken die een schoonmaak bedrijf niet moet vergeten om schoon te maken

Er zijn veel schoonmaakbedrijven die je kunnen helpen je huis schoon te houden. Maar hoe zit het met de plekken die vaak over het hoofd gezien worden?  Bijvoorbeeld de schoonmaak trappenhuis? Hier zijn enkele plekken die je beter wel kan schoonmaken, maar die vaak over het hoofd gezien worden:

Bladen van plafondventilatoren

Het schoonmaken van de bladen van plafondventilatoren kan lastig zijn. Je kunt proberen een stofzuiger met het slang hulpstuk te gebruiken, maar pas op dat je niet te dicht bij de ventilator komt, anders kun je hem beschadigen. Als alternatief kun je een bezem gebruiken om de bladen af te stoffen of een schoonmaak bedrijf inschakelen.

Bovenkanten van deuren

Een manier om de bovenkant van deuren schoon te maken is met een poetslap en wat schoonmaakmiddel. Doop de poetslap gewoon in het schoonmaakmiddel, en veeg dan de bovenkant van de deur schoon. Zorg ervoor dat je de deur daarna goed afdroogt, zodat hij niet nat en beschadigd wordt.

Plinten

Plinten kun je schoonmaken met een schoonmaakmiddel en een poetslap. Doop de lap in het schoonmaakmiddel, en veeg dan de plint schoon. Zorg ervoor dat je de plint daarna goed afdroogt, zodat hij niet nat en beschadigd wordt.

Luchtroosters

Een manier om luchtroosters schoon te maken is met een stofzuiger met slang hulpstuk. Als alternatief kun je een bezem gebruiken om de luchtroosters af te stoffen of een schoonmaak bedrijf inhuren.

Gordijnen en jaloezieën

Het schoonmaken van gordijnen en jaloezieën kan lastig zijn. Je kunt proberen een stofzuiger met het slang hulpstuk te gebruiken, maar pas op dat je niet te dicht bij de ventilator komt, anders kun je hem beschadigen. Als alternatief kun je een bezem gebruiken om de bladen af te stoffen.

Spiegels

Een manier om spiegels schoon te maken is met een poetslap en wat glasreiniger. Doop de poetslap gewoon in de glasreiniger, en veeg dan de spiegel schoon. Zorg ervoor dat je de spiegel daarna goed afdroogt, zodat hij niet nat en beschadigd wordt.

Als je deze plekken goed schoon houdt, zal je huis er over het algemeen veel schoner uitzien en aanvoelen. Schoonmaakbedrijf Alcmaria kan je helpen je huis schoon en opgeruimd te houden.