Website B2B

Business 2 Business Website

Alleskunner met technische en sociale kwaliteiten? De civiele techniek heeft je nodig!

vacature civiele techniek

In de civiele techniek houdt men zich bezig met het ontwerpen en het tot stand laten komen van de nodige objecten. Kortweg kun je stellen dat het om gebouwen en infrastructuur gaat. Bij het ontwerpen en het bouwen hiervan komt vanzelfsprekend veel kijken. Hier zijn dan ook ontzettend veel mensen bij betrokken, mensen die ook nog eens heel verschillende capaciteiten in zich hebben. Bij ieder project en bij elk object is er bovendien iemand nodig die zich tussen alle partijen door begeeft. Deze persoon wordt meestal de projectleider genoemd. Als het jou iets lijkt om projectleider in de civiele techniek te worden, zoek dan eens een vacature in civiele techniek om uit te vinden waar je dan zoal aan moet voldoen. Hieronder geven we je alvast enige informatie hierover.

vacature civiele techniek

Dit moet je kunnen als projectleider

Natuurlijk, per object en per vacature kan het ietwat verschillen wat er van een projectleider gevraagd wordt. Evenwel kunnen we vaststellen dat er over het algemeen de volgende aspecten gevraagd worden van een projectleider in de civiele techniek:

• In principe moet je over een HBO- of WO-diploma beschikken. Met een MBO-diploma zou je er ook kunnen komen, al heb je dan mogelijk wel extra cursussen, certificaten en/of ervaring nodig.

• Je moet uitstekend en klantvriendelijk kunnen samenwerken en communiceren. Je spart immers met alle partijen die bij een project betrokken zijn.

• Sterke skills wat betreft organiseren en plannen.

• Je bent besluitvaardig en doortastend.

• En tot slot: een hoge stressbestendigheid is geen overbodige luxe.