Website B2B

Business 2 Business Website

Besparen op inktcartridges

Inktcartridges hoeven helemaal niet duur te zijn. Als je wil besparen op inktcartridges, ben je misschien geneigd om imitatieproducten te kopen die moeten passen op jouw printer. Deze website heeft hier een betere oplossing voor gevonden. Zij gebruiken namelijk wel de originele cartridges van bijvoorbeeld Epson of HP, maar vullen deze met huismerk inkt. De huismerk inkt is goedkoper dan de oorspronkelijke inkt van het merk, maar is nog steeds van goede kwaliteit. Doordat de inkt goedkoper is, maar de cartridge bij jouw printer hoort, heb je passende inktcartridges voor minder geld.

Voor jouw printer

Je neemt hierbij geen risico of de cartridge van een huismerk wel echt past. Er zijn inktcartridges op de website verkrijgbaar van Canon, Brother, Epson en HP. Je vult op de site in welk merk je nodig hebt, welk type en welk model. Zo vind je alle inktcartridges voor jouw printer. Als je nog geen printer hebt, kun je de prijzen voor de inktcartridges mee laten spelen in jouw overweging. Vergelijk bijvoorbeeld de prijzen van HP cartridges met die voor Canon, of vergelijk types van hetzelfde merk. Dan kom je er misschien achter dat je nog goedkoper uit bent met de ene dan met de andere.

Als je inkt op is, wil je vaak zo snel mogelijk nieuwe in huis hebben. Dat is ook mogelijk. Bestel je je inktcartridges voor tien uur ’s avonds, dan worden ze de volgende dag geleverd. Bovendien is verzending gratis vanaf vijftig euro. Als het even niet uitkomt, kun je kiezen om achteraf te betalen voor je bestelling.