Website B2B

Business 2 Business Website

Bill incassotraject een aanrader voor ondernemers!

Bill incassotraject

 

 

Ik vind ondernemer zijn een hartstikke leuk beroep. Natuurlijk zitten er ook slechte kanten aan dit vak. Een van de slechte kanten is natuurlijk, wanneer klanten niet betalen. Het is hartstikke vervelend als klanten niet betalen. Maar wat kun jij er tegen doen? Vrijwel niets. Ik zelf had namelijk best veel geld van een klant tegoed. Ik had alleen geen idee hoe ik dit terug kon krijgen. Ik had een aantal facturen opgestuurd maar daar kreeg ik geen reactie op terug. Op een bepaald moment zat ik in mijn bureau stoel. Ik had alweer een factuur gestuurd en weer werd daar niet op gereageerd. Zodoende was ik het spuugzat en ik besloot om actie te ondernemen. Zo kwam ik dus terecht bij Bill incassotraject. Ik wilde mijn geld hoe dan ook terug krijgen. Op aanrader van een goede kameraad huurde ik Bill incasso in voor een Bill incassotraject!Top hulp

Het incasso traject heeft goed uitgepakt!

De aanrader van mijn goede kameraad was een zeer goede aanrader. Enkele weken nadat ik Bill incasso had ingehuurd. Kreeg ik eindelijk mijn geld terug. Na een lange tijd wachten heeft de klant mij eindelijk betaald, voor de door mij geleverde diensten. Ik heb dit natuurlijk allemaal te danken aan Bill incasso! Het is een top bedrijf met echte professionals in dienst!Bill incasso