Website B2B

Business 2 Business Website

Brandkluis zorgt voor veiligheid

Bent u op zoek naar een brandkluis om uw waardevolle spullen in op te bergen? Dan bent u bij VDH safes aan het juiste adres! Zij hebben verschillende soorten kluizen waar u uw waardevolle spullen in op kunt bergen. Een brandkluis zorgt ervoor dat de temperatuur in de kluis lager blijft dan de omgevingstemperatuur. Dit zorgt ervoor dat uw spullen beschermd worden tegen brand, (blus)water en roetdeeltjes.

Er bestaan vele soorten brandkluizen en de brandkluis die het beste bij u past, hangt af van een aantal zaken. Wat wilt u in de kluis opbergen? Spullen raken namelijk beschadigd bij verschillende temperaturen en daarom moet u weten welke spullen u in een brandkluis gaat opbergen.

Wanneer u een brandkluis gaat kopen bij VDH safes dan krijgt u er ook een certificaat bij van de brandkluis. Alle kluizen worden vooraf getest en de temperatuur mag in de brandkluis de kritische waarde niet overschrijden. Voor informatie over een brandkluis, kunt u bellen naar een van de experts van VDH safes. Zij zullen u met alle plezier alle informatie vertellen.

VDH safes vind een goede service erg belangrijk en daarom staan hun deskundige medewerkers altijd voor u klaar voor passend advies. U kunt ook kijken op de webshop waar zowel nieuwe als gebruikte kluizen worden aangeboden. Ook is er een outlet waar kluizen voor zeer scherpe kluizen worden aangeboden.

De voordelen van brandkasten kopen:

  • De zekerheid van een gecertificeerde specialist
  • U koopt direct bij de producent
  • Standaard 2 jaar all-in garantie