Website B2B

Business 2 Business Website

Container voor puin huren

Een container voor puin huren is ideaal bij het verbouwen van je tuin. Als je de tuin gaat verbouwen dan moet er veel ruimte geschept worden voor nieuwe dingen. Je sloopt veel uit de tuin en alles wat hier uit komt wil je ook weer opruimen. Dat gaat niet zomaar in de GFT bak. Hetzelfde geldt voor een verbouwing aan je keuken of de badkamer. Dat afval moet naar de stort. Daarvoor kan je zelf op en neer rijden, maar het is veel makkelijker en sneller om een puincontainer te huren. Bij Logic Waste huur je eenvoudig en snel via internet een huurcontainer. Je geeft aan wanneer je de container nodig hebt en hij wordt afgeleverd waar jij dat wil. Het is niet eens nodig om thuis te zijn op het moment van levering. Zo heb je meteen een goede plek om alle puin in te gooien dat vrijkomt bij de verbouwing.

Houd rekening met het formaat en de locatie

Let bij het huren van een container op het juiste formaat. Je hebt puincontainers bij Logic Waste van 3m3 en 6m3. Het kleinere formaat is geschikt voor kleine klusjes en de puincontainer van 6m3 is het ideale formaat voor klussen aan de badkamer of de keuken. Geef daarnaast aan waar je de puincontainer wil hebben en bedenk van tevoren hoe veel ruimte de container inneemt. Een container van 6m3 heeft ongeveer de grootte van een parkeerplaats. Ook heeft de chauffeur zelf ruimte nodig om de bak neer te zetten.

Soort materiaal

Houd ook rekening met de materialen die je in de puincontainer kan gooien. Je kan hier veel afval in kwijt, maar niet alle materialen mogen hierin gegooid worden. Badkamertegels, porselein, stoeptegels en metselpuin mag er bijvoorbeeld wel in, maar asbest, gipsplaten en asfalt bijvoorbeeld weer niet. Let dus goed op de vereisten voor het materiaal. Let er verder ook op dat je de container tot maximaal 15 centimeter boven de rand vult en dat er niets aan de voor- achter of zijkant uitsteekt. Dit om gevaarlijke situaties op de weg te voorkomen.