Website B2B

Business 2 Business Website

De mooiste exclusieve lampen

exclusieve lampen

Nieuwe verlichting aanschaffen is altijd een hele klus. Waar bent u naar u op zoek? In welke ruimtes worden er exclusieve lampen opgehangen? Welke afmeting mogen uw lampen hebben en niet minder belangrijk, welke kleur en materialen moeten er worden gebruikt? Exclusieve lampen. Ze zijn overal en in verschillende soorten en maten. U kunt het zo gek niet bedenken. Maar zitten uw gewenste exclusieve lampen er niet tussen? De mogelijkheden bij Quasar uit Giessen zijn eindeloos! Quasar biedt u een ruim aanbod aan in exclusieve lampen die u perfect kunt toepassen in iedere gewenste ruimte. De ontwerpen van Quasar zijn eigentijds en uniek. De ontwerpers werken intensief samen met de opdrachtgevers. Zo ontstaan er de mooiste creaties en is iedere lamp uniek.

exclusieve lampen

Unieke collectie exclusieve lampen

In Giessen vindt u een prachtige bedrijf met een ruime werkplaats waar de mooiste lampen worden gemaakt. Door verschillende winkels in Nederland worden de exclusieve lampen van Quasar gekocht. Daarnaast kunt u wereldwijd genieten van de prachtige lampen van Quasar. Zij hebben namelijk wereldwijd verschillende dealers zitten. Doordat Quasar samenwerkt met wereldberoemde top ontwerpers creëren zij mooie en exclusieve lampen. De ontwerpen van Quasar zijn uniek, eigentijds en van volledig maatwerk. Zij onderscheiden zich van de rest in deze branche. Op de website van Quasar vind u een ruim overzicht van de creaties van dit prachtige bedrijf. U zult uw ogen uitkijken en u vergapen aan de eigentijdse uitstralingen en de finishing touche.

Exclusieve lampen van Quasar wereldwijd

exclusieve lampen

Zoals eerder genoemd verkoopt Quasar zijn lampen over de hele wereld. Van Zwitserland naar Frankrijk en van Italië tot aan Mexico. Het bedrijf bestaat al sinds 1992 en weet als geen ander hoe zij de markt moeten veroveren. De mogelijkheden met de lampen van Quasar zijn eindeloos. Heeft u speciale wensen? Dit is geen probleem! De ontwerpers gaan graag met u in gesprek wat uw wensen zijn. Samen bekijken zij of er mogelijkheden zijn tot het maken van uw perfecte lamp. Daarnaast vernieuwd Quasar jaarlijks zijn collectie met compleet nieuwe modellen. Alle modellen zijn volledig naar de gewenste maat en kleur op wens van de klant te maken. Wist u dat Quasar al meer dan 10 jaar met LED werkt? Door LED toe te voegen aan de unieke lampen van Quasar creëren zijn een prachtige look. LED gaat veel langer mee dan een gewone spaarlamp en dit komt uw ontwerp ten goede. U kunt jarenlang genieten van uw aankoop of zelf bedachte creatie.