Website B2B

Business 2 Business Website

Door deze online marketing Rotterdam veel meer rendement uit mijn reclamebudget

Net als elke andere ondernemer probeer ik altijd bij te blijven met de laatste trends. Als mijn klanten naar mijn dienst op zoek zijn, moeten ze me kunnen vinden. Dit is de reden waarom ik aan Facebook advertenties ben begonnen. Dit was in de hoop dat ik zo mijn concurrenten te slim af zou zijn. Ik kwam er al snel achter hoe duur Facebook advertenties zijn. Helaas haalde ik er alleen erg weinig klanten uit. Het kostte me honderd euro om één lead te krijgen, die ook nog eens geen klant werd. Ik besloot daarom op zoek te gaan naar een bureau voor online marketing Rotterdam om me te helpen met mijn social media campagnes. Zo kwam ik bij Dutch Blue uit.


Facebook advertenties door Dutch Blue

De vriendelijke medewerkers vertelden me precies hoe ze de Facebook advertenties wilden aanpakken, en hoe ze meer klanten gingen werven. Na het gesprek had ik er wel vertrouwen in, en besloot ik met ze in zee te gaan. Een goede keus, aangezien ik met hetzelfde budget ineens vijf extra klanten binnen had. Zo verdiende de investering zichzelf absoluut terug! Hierdoor besloot ik te vragen wat Dutch Blue nog meer voor me kon doen.


Webdiensten

Door mijn website te optimaliseren en teksten te verbeteren ben ik inmiddels zelfs goed vindbaar in Google. Ook dit levert me maandelijks toch weer extra klanten op. Een mooi resultaat! Precies daarom raad ik Dutch Blue aan iedere ondernemer aan. Dit is een bureau die je echt verder helpt!