Website B2B

Business 2 Business Website

Duurzame led verlichting loods

led verlichting loods

Vind jij duurzaamheid ook zo van belang binnen je bedrijf? Verdiep je dan eens in led verlichting loods. Merk je dat TL minder goed zicht geeft? Tijd om dan naar LED over te stappen en dat kan nog sneller dan je denkt! De goede verlichting gaat zorgen voor een nog productievere manier van werken, en het draagt bij aan een veilige werkomgeving. Je kunt het ziekteverzuim verlagen, LED bevat geen schadelijke stoffen en de concentratie van iedereen op de werkvloer zal ook verbeterd worden net als de productiviteit.

Wat een voordelen en die kunnen snel gerealiseerd worden als je hierin gaat investeren en dat wil toch iedere werkgever?

led verlichting loods

Kosten led verlichting loods

Ben je benieuwd naar de led verlichting loods? Een goed moment om dan direct een offerte aan te vragen, wat uiteraard geheel vrijblijvend kan. Je weet hierdoor wat de investering je gaat kosten en dan kun je ook berekenen wat het je uiteindelijk op gaat leveren. Je gaat namelijk besparen op de energiekosten en op het onderhoud. Het zorgt voor een gemiddelde energiebesparing en CO2 reductie van 65%. Maar er kan nog meer bespaard worden als je kiest voor slimme verlichting!

Goed om over alle opties na te denken en met ons in gesprek te gaan over wat je het beste kunt doen met jouw loods. We voorzien je graag van advies op maat.