Website B2B

Business 2 Business Website

Een mobiele cocktailbar maakt indruk

Een lekkere cocktail is nou eenmaal een erg gewild drankje. Of het nu gaat om cocktails met alcohol of alcoholvrije cocktails, ze smaken altijd lekker en zien er ook nog eens mooi uit. Dit is ook precies de reden dat de cocktail catering van Bar Company gegarandeerd indruk zal maken!

Cocktails

Een cocktail is een mengsel van drie ingrediënten, waarvan er minimaal twee drinkbaar moeten zijn en waarvan er minimaal één alcohol moet bevatten. Natuurlijk bestaan er ook alcoholvrije cocktails, die worden ook wel mocktails of virgin cocktails genoemd, voor de mensen die nog moeten rijden of om een andere reden geen alcohol drinken. Cocktails zien er vaak prachtig en kleurrijk uit en worden in mooi glaswerk uitgeschonken, waardoor ze niet alleen een feest voor de smaakpupillen zijn, maar ook een feest voor de ogen.

Een mobiele cocktailbar

Een mobiele cocktailbar zal indruk maken op de gasten van jouw evenement. Een prachtige mobiele bar inclusief lekkere cocktails zal gegarandeerd voor een succes zorgen! Er zal nog lang nagepraat worden over de cocktails op jouw evenement, het is namelijk een keer iets anders dan een ‘normale’ koffie, thee, bier, wijn of frisdrank.

Een mobiele cocktailbar huren

Bij Bar Company is het mogelijk om zo’n mobiele cocktailbar te huren. Er kan een keuze worden gemaakt tussen de diverse stijlen mobiele bars, dit verschilt tussen een strakke hoogglans bar (wit/zwart) tot aan een stijlvolle eikenhouten bar.
Bar Company levert zowel de bar, de cocktailshaker(s) en alle benodigdheden om de cocktails te bereiden, dus hier heb je op jouw evenement geen omkijken meer naar.

Extra mogelijkheden

Bij Bar Company is het ook mogelijk om de mobiele cocktailbar aan te kleden door middel van branding. Een logo, tekst of leuke afbeelding kan op de bar weergegeven worden, op de kleding van de cocktailshaker(s) of op de bekers van de cocktails.
Verder is het ook mogelijk om een cocktail bord te plaatsen boven de bar, zodat dit extra opvalt bij de gasten op jouw evenement.