Website B2B

Business 2 Business Website

Een staande banner laten maken

Staande bannerZoals jullie weten ben ik een ondernemer. Als ondernemer zijnde ga ik vaak naar beurzen en evenementen toe voor ondernemers. Aangezien mijn onderneming gespecialiseerd is op het gebied van kantoor design en dergelijke, zijn deze beurzen en evenementen ideaal om mijn onderneming te promoten. Zo stond er afgelopen maand een beurs voor ondernemers op de planning. Zodoende nam ik het besluit opzoek te gaan naar een goede vorm promotie.

Maar wat is een goede vorm van promotie voor op een beurs? Met deze vraag in gedachte ben ik een kijkje gaan nemen op het internet. Hier kwam ik al vrij snel terecht bij een staande banner. Een staande banner laten maken vond ik onmiddellijk zeer interessant. Het is namelijk een leuke en opvallende vorm van promotie. Vandaar de keuze om een banner te laten maken door het bedrijf roll-up-banner.nl!

Kwaliteit

Goede vorm van promotie!

Enkele dagen na het plaatsen van de bestelling werd de banner aangeleverd. Ik had de beschikking over een goede vorm van promotie en enkele dagen later was het zover. Tijdens de beurs heb ik de banner een mooi plekje gegeven. De ondernemer kwamen er zelf op afgelopen en door deze vorm van promotie heb ik tijdens de beurs vijf nieuwe klanten verkregen.

Achteraf kan ik u dan ook vertellen dat het een goede vorm van promotie is geweest. De aanschaf van dit promotiemateriaal was als het ware gratis. Simpelweg omdat ik veel geld heb verdiend aan deze nieuwe klanten. Opzoek naar een leuke vorm van promotie? Bekijkt u dan eens de bovenstaande website!Voordelig