Website B2B

Business 2 Business Website

Een Umbraco website

Wanneer je een nieuwe website of webshop nodig hebt voor jouw bedrijf, dan zul je waarschijnlijk op zoek gaan naar een webdeveloper die een website op maat kan maken. Tegenwoordig zijn er honderden bedrijven te vinden die jou verder kunnen helpen. Vaak zien we dat deze bedrijven gebruik maken van het welbekende WordPress CMS. Hierdoor vergeten veel mensen dat er ook andere CMS bestaan. Een voorbeeld van een goed CMS is het Umbraco CMS.

Umbraco CMS

Een Umbraco website is een site die wordt gemaakt en onderhouden op het Umbraco CMS. Deze CMS heeft enorm veel handige voordelen waar veel mensen weinig over weten. Om te beginnen is het een van de meest veilige CMS die er bestaat. Dit komt mede doordat het ontwikkeld is op Microsoft technologie. Hierdoor zijn er regelmatig updates om veiligheidsrisico’s tegen te gaan. Naast dat deze CMS erg veilig is, is het ook een CMS die enorm gebruiksvriendelijk is. Dit betekent dat dat zowel webdevelopers als normale medewerkers die content willen plaatsen op de site dit gemakkelijk kunnen doen. Ook is de Umbraco CMS enorm snel. Dit heeft veel voordelen, aangezien de zoekmachines ook houden van snelle websites. Hiernaast is het voor de gebruikers natuurlijk erg fijn wanneer ze niet lang hoeven te wachten voordat de pagina laadt.

Umbraco website laten maken

Wanneer je een webdeveloper zoekt is het dus altijd belangrijk om te kijken van welk CMS ze gebruik maken. Een Umbraco CMS heeft veel voordelen en daarom kan het handig zijn om een developer te zoeken die ook in deze CMS websites maakt. Een voorbeeld van zo’n bureau is oranje-juice.nl. Het is een ervaren bureau dat jou verder kan helpen om de perfecte website of webshop te ontwerpen. Zo kunnen ze jouw bedrijf een stapje verder helpen.