Website B2B

Business 2 Business Website

Europallets kopen?

Bent u op zoek naar houten europallets? Dan bent u bij palletspoed aan het juiste adres! Wij bieden Europallets aan geschikt voor transport door heel Europa, of met behulp van een palletwagen of heftruck. U kan op onze website kiezen tussen gebruikte europallets, zowel als compleet nieuwe. Deze pallets zijn geschikt voor transport, maar ook voor elke andere branche in de industrie, voor bijvoorbeeld opslag of het verplaatsen van zware producten. Bekijk nu snel ons aanbod aan europallets op onze website, en vind de juiste pallets voor u. 

Waarom een Europallet?

Deze pallets zijn geschikt voor transport door heel Europa. Een Europallet is namelijk een houten transport pallet met speciale afmetingen en specificaties, bedacht door EPAL. Daarom heten deze pallets ook officieel EUR-Pallets. Deze pallets hebben een vaste afmeting van 800x1200x144 (mm) en een draagvermogen van 1500kg. Deze pallets worden door heel Europa als meest gebruikt in de transport- en opslagwereld, omdat de meeste laadruimtes speciaal gemaakt zijn voor de afmetingen van een Europallet. 

Op onze website bieden wij Europallets aan die zowel gebruikt als volledig nieuw zijn. Maar wat is nou geschikt voor uw gebruik? Het is verstandig om een aantal dingen te achterhalen voor u pallets gaat kopen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan welke afmeting komt op de pallet, of de pallet hergebruikt blijft worden, en of de pallet gebruikt mag zijn.

Op onze website delen wij onze europallets in in verschillende categorieën:

  • Nieuwe pallets. Deze pallets zijn volledig nieuw, en komen recht vanuit de fabriek. Deze gaan vanzelfsprekend het langst mee, en zien er het best uit. 
  • A-Keus pallets. Deze pallets zijn zo goed als nieuw, en zijn maar enkele keren gebruikt. Deze pallets kunnen lichte gebruikssporen vertonen.
  • B-Keus pallets. Deze pallets zijn regelmatig gebruikt geweest, en tonen duidelijke gebruikerssporen. Hierdoor kunnen ze zichtbare mankementen bevatten. 

Alle pallets die wij verkopen voldoen aan de juiste eisen om goederen op te slaan en te transporteren. Onze B-Keuze pallets voldoen hier ook volledig aan, en zien er vooral ouder uit en kunnen eerder kapot gaan. 

Bekijk dus nu snel de opties die wij aanbieden op onze website. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op met ons via onze website. Onze experts helpen u graag!

Hoeveel kost een Europallet?

Veel websites die pallets verkopen laten de prijs niet zien op de website. Dit komt omdat de prijs van pallets zeer erg kan schommelen. Is er minder aanbod, dan wordt de prijs natuurlijk opgevoerd. In dit opzicht is de markt van Europallets conjunctuur gevoelig. 

Voor vele klanten is de meest gekozen optie verschillende bedrijven offertes aan te vragen voor een besluit te nemen. Wij vinden dat prijzen kenbaar moeten worden gemaakt, om dit meer duidelijkheid te laten bieden voor de klanten. U wilt verzekerd zijn van kwalitatieve pallets tegen een zo scherp mogelijke prijs. 

De gemiddelde prijs van een nieuwe europallet is 12 tot 15 euro. Voor een gebruikte is dit 7 tot 10. Deze prijs geld natuurlijk per europallet, en is afhankelijk van een aantal verschillende factoren. 

Moeten de pallets tegen een bepaalde tijd geleverd worden? Dit is natuurlijk een optie bij palletspoed. Onze Europallets kunnen bij uw bedrijf worden afgeleverd.