Website B2B

Business 2 Business Website

Fento 200 pro voor dé expert

Lijmkam

Fento 200 pro kniebeschermers zijn erg handig te gebruiken. Met name wanneer jij als stratenmaker aan de slag gaat is dit erg handig om te gebruiken. Het ideale van deze kniebeschermers is dat het geen extra druk op de knieën geeft. Bovendien zul je merken dat de klachten een stuk minder worden dan dat je het hebt gehad met andere beschermers.

Sinds een paar maanden begin ik te merken dat het personeel klaagt over last van de knieën. In de eerste instantie dacht ik dat zij de juiste beschermers hadden. Tot op het moment dat ikzelf mee ging werken om alles op tijd af te krijgen. Toen pas merkte ik dat de knieën het zwaar te verduren krijgen tijdens het werk. Hier schrok ik behoorlijk van en heb er meteen voor gekozen om het werk neer te leggen. Eerst zorgen dat wij goede beschermers hebben en dan pas het werk weer oppakken!

Fento 200 pro

De Fento 200 pro gevonden

Zodoende ben ik met het gehele team online gaan zoeken naar geschikte beschermers. Een collega van mij kwam met het bericht dat hij op de website van Lijmkam.nl wellicht geschikte beschermers had gevonden. Hier ben ik ook gaan kijken en zag ik de Fento 200 pro staan. De prijzen die dit bedrijf hanteert zijn overigens erg aantrekkelijk. Zodoende heb ik ervoor gekozen om er eerst twee te bestellen zodat dit getest kan worden.

Bestelling snel geleverd

Fento 200 pro

De bestelling was in een rap tempo geplaatst en nu hoefde wij alleen nog maar te wachten totdat het wordt bezorgd. Tot mijn grote verbazing hadden wij de bestelling nog geen dag later al in ontvangst kunnen nemen! Het team is ermee aan de slag gegaan en kwamen zeer enthousiast terug. Zoals zij hadden gezegd: De drukverdeling in de knieën is erg prettig. Hiermee hebben zij met een goede snelheid de stenen weten te leggen.