Website B2B

Business 2 Business Website

Film Review met VPN Review

VPN Review

Wie van films, tv of series houdt is vast abonnee van een of andere streamingdienst. Veel van deze diensten vragen om een VPN verbinding. Als je niet weet wat dit betekent of niet weet welke jij moet hebben, kun je het beste even een VPN Review lezen.

Ik had laatst op een grote bekende streamingdienst een prachtige film gekeken, Brimstone. Een Emmy winnaar met een prachtig verhaal. Het verhaal gaat over een meisje dat erg streng katholiek door haar moeder en stiefvader wordt opgevoed. Als de moeder komt te overlijden, dwingt haar stiefvader haar vanuit zijn geloof om met hem te trouwen. Ze is hier nog een kind. Ze besluit van huis weg te rennen, en beland van de regen in de drup. Ze wordt gevonden en verkocht aan een bordeel, waar ze het grootste gedeelte van haar jeugd verblijft. Hier maakt ze vriendinnen, maar leert ze ook hoe gevaarlijk het leven, vooral met mannen, kan zijn.
Haar stiefvader blijft op haar jagen omdat zij volgens de wet van hem is. De gehele film achtervolgt haar nare jeugd haar, en we volgen haar door haar hele leven heen, met haar stiefvader als een speurhond op haar hielen. Door bossen in Canada, de woestijn in Amerika, rivieren, hutjes, tehuizen.
De film eindigt met haar als volwassen vrouw, waar ze eindelijk liefde heeft gevonden onder een valse naam, maar met rust, en een kind. Ze leven eindelijk een idyllisch leven en hebben de stiefvader van zich af geschud. Dan wordt de vrouw opgepakt omdat de vrouw van wie de naam was, gezocht werd.

Een prachtig verhaal en uitmuntend gefilmd. Toen ik dezelfde film een week later wilde laten zien aan mijn familie, kon ik hem niet meer vinden. Ik zocht de hele streamingdienst af maar de film was eraf gehaald. Hij was nog wel op de Amerikaanse streamingdienst te zien, maar die VPN had ik niet. Helaas. Het zit me nog steeds dwars. Lees dus goed de VPN reviews!