Website B2B

Business 2 Business Website

Financial lease bij Financiallease.direct

Financial lease bij Financiallease.direct ! Laatst had ik een mooie deal te pakken! Als ondernemer ben ik altijd opzoek naar het beste voor mijn onderneming. Zelf probeer ik altijd op de centen te letten zodat ik meer in de toekomst van mijn bedrijf kan investeren. De marges zijn heel klein dus is het belangrijk om scherp en gefocust te zijn. Wij verkopen hier verschillende industriële producten en verkopen deze weer door aan de grote internationale markt. Wij hebben hier klanten uit België, Frankrijk, Duitsland en Spanje. Momenteel hebben wij drie full time accountmanagers in dienst. Deze nemen allen een deel van deze markt voor hun rekening. Vanzelfsprekend nemen wij dan de kosten van het vervoer voor onze rekening. Toen kregen wij ineens de tip van een vriend van ons om zakelijk deze vervoersmiddelen aan te schaffen. Dit leek ons een goed idee en wij besloten naar een leverancier op het internet te gaan zoeken. Tijdens deze zoektocht kwamen wij uit bij dit bedrijf. Dit bleek voor ons de ideale oplossing te zijn!

Financial lease bij Financiallease.direct

Een voordelige Financial lease bij Financiallease.direct

Bij deze organisatie kunnen wij nu tegen een scherpe prijs financial lease bij Financiallease.direct regelen. Mijn werknemers hebben hier zelfs de keuze in de nieuwste modellen! Zelf heb ik gekozen voor de mooie Chevrolet Captiva. Hiernaast weet ik dat mijn collega de nieuwe Mercedes- Benz op het oog heeft. Nu een aantal maanden zijn wij verder en zijn nog steeds tevreden over de vervoersmiddelen. Het zijn goede en degelijke producten. Daarnaast levert het ons ook veel geld op ten opzichte van de vorige wagens. Mocht jij dus ook voordelig in een mooie wagen willen rijden dan kan ik je zeker aanraden om naar de website van dit bedrijf te gaan of telefonisch contact op te nemen met hen. Jij zult niet teleurgesteld raken.

Financial lease bij Financiallease.direct