Website B2B

Business 2 Business Website

Ga naar de website van JorShop

jorshop

JorShop is een bedrijf die refurbished telefoons verkoopt aan particulieren en bedrijven. Dit doen ze al een aantal jaar en in deze jaren hebben ze alles wel voor hun kiezen gekregen. Ze kunnen zorgen dat jij weer een mooie nieuwe telefoon hebt voor een voordelige prijs. Dit komt door dat deze telefoons refurbished zijn. De telefoons zijn van hoge kwaliteit. Refurbished telefoons zijn telefoons die kapot waren, maar gemaakt zijn met originele producten. Dit is gedaan door professionals. Deze professionals hebben veel ervaring in het maken van telefoons. Ze doen dit ook naast de refurbished telefoons in de winkel van JorShop. Ze maken daar telefoons voor iedereen wie zijn telefoon gemaakt wilt hebben. Als je meer te weten wilt komen over JorShop, ga naar website van JorShop om te zien wat er allemaal mogelijk is.

iPhones

Goede klantbeoordeling

JorShop heeft een goede klantbeoordeling. Hier doen ze ook hard hun best voor. Ze krijgen een 9,7 voor de service en de kwaliteit van de diensten. Dit is niet zomaar een getal. Dit komt door de goede service die ze bieden in hun winkel. Ook heeft dit te maken door de snelle, veilige en mooie website. Hier kan je alles makkelijk vinden wat je zoekt. Naast telefoons hebben ze ook accessoires die je meteen met je telefoon kan bestellen. Dit zijn bijvoorbeeld oortjes of hoesjes.

Mooie winkel

In de winkel van JorShop worden niet alleen telefoons gerepareerd, maar ook telefoons verkocht. Je kan hier de telefoons testen en kijken of ze echt zijn wat je zoekt.