Website B2B

Business 2 Business Website

Gazprom Energy levert goedkope zakelijke energie

Als ondernemer stel je andere eisen aan je energieleverancier. Uiteraard wil je niet teveel betalen. Maar veel belangrijker nog is een stabiel product. Als bedrijf draai je immers verlies wanneer de energievoorziening niet gegarandeerd kan worden door de leverancier. Omdat het aanbod leveranciers in Nederland groot is kan het echter nog best lastig zijn om een goede keuze te maken. Waarom dan niet eens zakelijke energie vergelijken? Door te vergelijken kom je vaak sneller tot een goed besluit.

 

Besparen door zakelijke energie vergelijken

Er zijn een aantal dingen belangrijk als je meerdere aanbiedingen met elkaar gaat vergelijken. Wij zetten ze voor je op een rijtje:

–           Hoe lang loopt het geboden contract?

–           Kun je je vinden in de voorwaarden?

–           Worden aansluitingen gecombineerd?

–           Welke prijzen rekenen de aanbieders?

–           Zijn dit vaste of juist flexibele prijzen?

–           Wat is je huidige stroomverbruik?

–           Zijn er tarieven voor dal- of piekuren?

 

Het voordeel van een energiescan

Als je de verschillende leveranciers met elkaar vergelijkt merk je dat de verschillen groot zijn. Dit betekent niet dat de ene leverancier slechter is dan de andere. Sommige energiebedrijven richten zich nu eenmaal meer op het ene of het andere aspect. Als zakelijke ondernemer zoek je dus vooral naar een leverancier die bij jouw bedrijf past. Waarom dan niet eens een Energiescan laten uitvoerendoor Gazprom Energy? Met behulp van zo’n scan en een goed gesprek krijg je meer inzicht in jouw energieverbruik.

 

Een aanbod zonder verrassingen

Ook zal Gazprom Energy jou graag een mooi aanbod doen. Een aanbod op maat, wat precies past bij jouw situatie en waarmee jij altijd het voordeligste uit ben. En dit zie je terug in de zeer concurrerende prijzen die altijd gelijk blijven. Zo heb jij als klant de zekerheid van een goed product en weet je altijd wat je te wachten staat.