Website B2B

Business 2 Business Website

Heftruckcertificaat halen is nog nooit zo makkelijk geweest!

heftruckcertificaat halenHet heftruckcertificaat halen is nog nooit zo makkelijk geweest! De reden? Rijschool Wesseldijk! Hier is het namelijk mogelijk om een cursus te volgen waardoor de kans zeer groot is dat je in een keer slaagt. De reden dat ik hierover vertel is vanwege mijn broer. Mijn broer heeft erg lang zonder werk thuis gezeten en dat gun je natuurlijk niemand. Mijn broer zijn diploma’s zijn tegenwoordig veel minder waard omdat er weinig werk in is.

Hij is daarom opzoek gegaan naar iets anders en ik wilde hem hierbij helpen. We wisten dat er tegenwoordig veel werk in het magazijn is. Heftruckchauffeur vond ik echt iets voor hem, daarom zijn we samen opzoek gegaan naar een leuke baan als chauffeur. Na een tijdje goed zoeken vonden we een leuke vacature, hier besloot hij op in te gaan, binnenkort heeft hij een gesprek!

HeftruckcertificaatEen goed sollicitatiegesprek!

Het sollicitatiegesprek ging erg goed, als hij zijn certificaat haalt dan kan hij meteen aan de bak. Zoals ik vertelde is een heftruckcertificaat halen geen probleem dankzij de cursus van Wesseldijk. Ik kende dit bedrijf al omdat ik hier mijn autorijbewijs gehaald heb. Ik kreeg toen veel goede lessen en daardoor heb ik veel vertrouwen in dit bedrijf.

halenMijn broer heeft hier dan ook zijn cursus gevolgd en inmiddels is zijn certificaat al binnen. Hij heeft de baan nu en zijn eerste twee weken zitten er nu op. Hij is erg tevreden en ik vind het natuurlijk echt super dat hij de baan heeft!