Website B2B

Business 2 Business Website

Het huren van lockers

locker 5

Lockers vind je nu bijna overal. Misschien bij jou op school, in het treinstation of zelfs in de gym. Zij worden vaak aangetroffen in grote aantallen voor het gemak van potentiële klanten. Het is best wel handig om ze op verschillende locaties beschikbaar te hebben. Vaak genoeg, om een locker te gebruiken moet je die wel huren. Maar de prijs is het vaak wel waard, want dan weet je dat de spullen die jij achterlaat heel erg veilig zullen zijn. Er zijn vele verschillende soorten lockers zoals Lockers met pincode en ze variëren allemaal in grootte, doel en beveiliging.

De kenmerken van een locker

Lockers zijn normaal gesproken vaak genoeg vrij smal en hebben verschillende hoogtes. Het verschil tussen een locker en een normale kast is dat een locker vaak komt met een slot of tenminste een voorziening voor een hangslot. Ze zijn meestal bedoeld voor openbare plaatsen en er wordt betaald om die te mogen gebruiken. De deur van lockers hebben vaak genoeg kleine gaten erin voor ventilatie om te helpen bij reinheid. Deze gaten voor ventilatie zijn meestal aan de voorkant en zijn vaak genoeg horizontale lamellen aan de onderkant van de deur. Minder vaak hebben de zij- en achterwanden van de locker ook gaten voor ventilatie. Smart lockers

Het materiaal van een locker

Lockers met pincode zijn vaak genoeg gemaakt uit staal, maar af en toe worden ze ook van hout, laminaat en kunststof gemaakt. Lockers van laminaat of kunststof worden vaak gebruikt in specifieke omgevingen. Zoals in de buurt van zwembaden. Die is omdat door de vochtophoping van de omgeving dit kan leiden tot het roesten van metalen lockers. Dus één gemaakt van kunststof of laminaat is in zo een omgeving een beter alternatief. Maar op een school of in een bank is de kans heel groot dat men daar een metalen locker zal vinden. In zo een omgeving speelt de beveiliging van iemands persoonlijke eigendommen een heel grote rol.