Website B2B

Business 2 Business Website

Het perfecte model om weg te geven

aansteker

Wanneer je iets wilt weggeven als reclame uiting, is het wel fijn als degene die het ontvangt er ook iets aan heeft. Er zijn genoeg beurzen en braderieën waar je kunt staan en aanstekers weg kunt geven, een aansteker is zeer oud maar nog steeds populair omdat ze in veel verschillende modellen beschikbaar zijn. De tijd dat je er alleen een sigaret mee aan kon steken is niet meer, neem bijvoorbeeld de aansteker met de opener aan de onderkant. 

aansteker

Kies je eigen model

Wil je een aansteker als presentje weggeven kun je een model zoeken die je geschikt vindt om weg te geven, naargelang het budget wat je hebt zijn er meer dan voldoende mogelijkheden bij aanstekers.nl. Afhankelijk van de ruimte die nodig hebt, want dit is natuurlijk ook een belangrijke eis bij een aansteker. Heb je alleen een logo die erop gedrukt moet worden, of het het adres van de website er ook bij? Wat dat betreft zijn er mogelijkheden genoeg om de perfecte aansteker te ontwerpen.

Ook voor beperkte budgetten

Het kan bij ieder bedrijf voorkomen, de zaken lopen niet zoals gepland waardoor er niet veel budget over is om marketingactiviteiten te ondernemen. Toch kun je met een aansteker ook met een beperkt budget promoten, bij aanstekers.nl hebben ze ook goedkope aanstekers. Hierdoor kun je toch meer omzet genereren om zo de zaken weer op de rails te krijgen, zo zijn er in de webshop voor iedereen mogelijkheden om toch verder te komen met je onderneming.