Website B2B

Business 2 Business Website

Hoe krijg je een goede website?

Een website die mooi én effectief is, dat wil natuurlijk iedereen. Op die manier zorg je dat bezoekers langer blijven hangen en ook dat er een grotere kans is dat ze overgaan op conversie. Hoe krijg je dan precies een zo goed mogelijke website? Je leest het hieronder.

Zorg voor waardevolle content

Een website heeft goede content nodig. Niet alleen zodat bezoekers daar iets aan hebben, maar ook omdat je zo hoger in Google komt te staan. Je hebt niets aan een pagina als er geen waardevolle content op te vinden is. Zorg dus bijvoorbeeld voor goede, seo geoptimaliseerde teksten en voeg een blog toe aan je site. Het is belangrijk dat je de bezoekers iets waardevols te bieden hebt.

Creëer een gebruiksvriendelijke website

Niets is zo vervelend als een website waarop je eigenlijk bijna niks kunt vinden. Bezoekers van websites zijn vaak lui en willen zo snel mogelijk op de juiste plek terechtkomen. Maak het ze dus zo gemakkelijk mogelijk. Zorg er bijvoorbeeld voor dat ze zo min mogelijk hoeven door te klikken, dat het menu op iedere pagina zichtbaar is en dat ze niet te lang hoeven te scrollen naar de onderkant van de pagina.

Plaats leesbare teksten

Ook teksten zijn erg belangrijk. Zorg dat je je teksten niet onnodig lang maakt. Heb je een waardevol artikel geschreven? Dan mag deze natuurlijk wel lang zijn, graag zelfs. Zorg er wel voor dat bezoekers daadwerkelijk iets aan de tekst hebben. Daarnaast is het ook van belang dat je gebruik maakt van een leesbaar lettertype en dat je voldoende regelafstand gebruikt. Tot slot is het handig om een spellingscontrole te gebruiken voor je teksten.
Wil jij een mooie website laten bouwen? Dat kan een webdesign bureau utrecht zoals stuurlui.nl voor je doen. Op die manier houd jij meer tijd over voor andere dingen.