Website B2B

Business 2 Business Website

Hulp van RealGen bij de SEO van uw website

Heeft u in het verleden al eens gehoord van de term “SEO”? RealGen is een internetbureau, die u graag helpt bij de ontwikkeling van campagnes op het gebied van SEO. SEO is een Engelse afkorting, wat staat voor search engine optimization. Het doel van campagnes op het gebied van SEO is het verbeteren van uw posities in de zoekresultaten. Des te beter u immers vindbaar bent, des te groter zal ook het aantal bezoekers van uw website zijn. Met een aantrekkelijke en functionele vormgeving van uw website kunt u deze bezoekers vervolgens omzetten in klanten van uw bedrijf. Het opzetten van SEO campagnes lijkt vaak makkelijker dan het is.

RealGen

RealGen helpt u aan structureel betere posities

SEO is een marketingvorm die gericht is op de lange termijn. Hiermee vormt SEO het tegenovergestelde van SEA, wat staat voor search engine advertizing. Om structureel betere posities in de zoekresultaten te kunnen behalen is geduld essentieel. U zal blijvend iedere maand of zelfs iedere week nieuwe content aan uw website moeten toevoegen. Het toevoegen van content maakt dat een zoekmachine als Google steeds meer waarde aan uw website zal hechten. Hierdoor komt uw website hoger in de zoekresultaten te staan.

Meer content plaatsen is echter niet het enige waaraan u dient te denken bij SEO. Google hecht ook waarde aan linkjes op andere website, die linken naar uw eigen website. Des te meer anderen over uw “praten”, des te hoger zal uw website geïndexeerd worden.