Website B2B

Business 2 Business Website

Ideaal om mee te betalen

credit card

Wil je er zeker van zijn dat je altijd en overal kunt betalen dan is een credit card een uitstekende optie, de pas die lijkt op een betaalpasje van de bank heeft wel enkele voordelen ten opzichte van een normaal bankpasje. Met de kaart kun je namelijk over heel de wereld betalingen doen, met een gewone bankpas kan dit niet altijd. Kom je buiten europa dan ben je in de meeste gevallen erg beperkt en heb je een probleem, het is niet verstandig grote bedragen cash mee te nemen.

credit card

Verschillende mogelijkheden

Bij een credit card heb je ook mogelijkheden die je met een kaart van de bank niet hebt, je aankopen zijn namelijk voor een bepaalde tijd verzekerd. Ook is het mogelijk om gebruik te maken van kortingen, acties of andere dingen. Tegenwoordig zijn er zoveel kaarten, dat het goed is deze te vergelijken op de website van credit-card.nu of de voordeligste voor jou uit te kiezen. Ook de voorwaarden kunnen per kaart erg verschillen, nog een goede reden om te vergelijken.

Hoe werkt de kaart?

Bij een credit card moet je er wel rekening mee houden dat het bedrag in een keer wordt afgeschreven, dit gebeurd in de meeste gevallen de eerste week van de maand. Het is ook mogelijk om in termijnen te betalen, echter is dan de rente die je betaald op je aankopen wel hoog. Betaal je de aankopen in een keer, betaal je geen rente. Let er op wanneer je aankopen doet dat je wel het saldo op je rekening hebt staan, het is zonde van je geld als je veel rente over moet betalen.