Website B2B

Business 2 Business Website

Jaagers.com maakt de overstap naar Magento 2 mogelijk

RIFF is ontstaan uit een fusie tussen Jaagers.com en haar zusterbedrijven Tribal Internetmarketing en the Webcare Company. Als gefuseerd bedrijf zijn wij nu nog beter in staat om onze klanten totaal te ontzorgen als het gaat om e-commercediensten. Als professioneel bedrijf en als liefhebbers van Magento hebben wij met interesse de release van Magento 2 gevolgd. Jaagers ziet belangrijke voordelen in deze opvolger van Magento. Daarom helpen wij onze klanten graag met het upgraden naar Magento 2 of het realiseren van een compleet nieuwe webwinkel die op dit platform is gebaseerd.

Jaagers.com helpt ondernemers het maximale uit Magento 2 te halen

Jaagers vindt het het belangrijk om haar klanten in staat te stellen het maximale uit Magento 2 te halen. Magento 2 biedt gebruikers vele voordelen ten opzichte van de eerste versie van Magento. Zo is het platform sneller en stabieler. Daarnaast is het met de nieuwe versie van Magento voor gebruikers nog makkelijker geworden om zelf aanpassingen aan hun website te doen.

De overstap naar Magento 2 is echter niet zomaar gemaakt. Magento 2 is technisch wezenlijk anders dan de eerdere versie. Het upgraden naar de nieuwe versie van Magento zal daarom in veel gevallen de hulp van een technische partner vereisen. Jaagers.com is een partner met gedegen kennis van beide versies van Magento. Wij zijn daarom de partner bij uitstek om de overstap tussen de verschillende versies van Magento zo soepel mogelijk te laten verlopen. Op deze manier zorgen wij ervoor dat onze klanten het maximale webwinkel kunnen halen. Nu en in de toekomst.