Website B2B

Business 2 Business Website

Klimmateriaal zorgt voor voldoende grip

VDSTEENXXL

Met Klimmateriaal kun je er eenvoudig voor zorgen dat het werk een stuk veiliger uitgevoerd kan worden. Zelf ben ik een echte bergbeklimmer en dat probeer ik ieder half jaar te blijven doen. Helaas is tijdens mijn werkzaamheden als boomrooier mijn klimgordel kapot gegaan. Balen natuurlijk, want dit hield in dat ik mijn hobby ook niet kon uitvoeren!

KlimmateriaalZodoende heb ik ervoor gekozen om direct op het internet te gaan zoeken naar vervanging. Over een kleine drie weken trek ik namelijk weer de bergen in en dat wil ik graag blijven doen. Tijdens mijn zoektocht op het internet vond ik voldoende bedrijven die mij kunnen helpen. Echter ben ik op de website van Aljeveiligheid.nl gebleven. Dit nadat ik op deze website voldoende mogelijkheden zag om mijn bestelling te plaatsen!

Ruime keuze en voldoende Klimmateriaal

Natuurlijk is het ook onwijs belangrijk dat ik mijn werkzaamheden op het werk moet kunnen blijven uitvoeren. Gelukkig had mijn collega nog een extra gordel waardoor ik de werkzaamheden kon blijven uitvoeren. In de tussentijd had ik op de bovenstaande website mijn bestelling geplaatst. De prijzen die zij hanteren zijn echt aantrekkelijk. Bovendien komen zij het ook nog eens bij je op locatie bezorgen!

Klimlijnen

Hierdoor hoefde ik alleen nog maar te wachten totdat zij het komen bezorgen. Nog geen dag later had ik het al in ontvangst mogen nemen!  De kwaliteit is een stuk beter en bovendien kan ik niet meer wachten totdat ik hiermee aan het werk kan gaan. Met mijn nieuwe gordel ben ik naar mijn werkgever gestapt. Hem heb ik deze gordel laten testen en hij reageerde hier erg enthousiast op! Het lijkt een stuk steviger en daar was hij vrolijk van geworden. Zodoende kreeg ik het verzoek om voor de rest van mijn collega’s ook hetzelfde te gaan bestellen. Het Klimmateriaal is gewoonweg perfect!