Website B2B

Business 2 Business Website

Lasersnijden rvs uitbesteden aan een bedrijf

Ikzelf ben momenteel druk bezig om een nieuwe werkwijze neer te zetten binnen onze muren van het bedrijf. Door op zoek te gaan naar een manier waarmee wij onze functie kunnen uitbreiden wilde wij nieuwe mogelijkheden realiseren. Denk hierbij aan het lasersnijden rvs om dit uit te besteden aan een bedrijf. Wijzelf hebben dan wel niet de machines om dit mogelijk te maken maar om dit uit te besteden aan een bedrijf die weet hoe dat het werkt wordt het wel gemakkelijk gemaakt. Echter was het wel zo dat ik een bedrijf moest vinden die voor ons lasersnijden rvs kon realiseren. Mijn zoektocht leidde dan ook naar de website van Laserparts.nl.logo (1)

Kwaliteit

Doordat we dit uitbesteden aan een bedrijf die maar al te goed weet hoe dat het werkt voelde ik me daar een stuk prettiger bij. Hun wisten maar al te goed wat ik wilde hebben en voerde dit ook precies zo uit zoals ik het wilde hebben. Dit gaf mij een prettig gevoel zodat ik niet wachten kan tot het product bij mij geleverd wordt. Al met al heeft het twee werkdagen geduurd voordat het bij  mij op het kantoor terecht gekomen is. Nu moest ik het nog onder het personeel brengen maar daar hoefde ik me geen zorgen voor te maken!

slider-machine