Website B2B

Business 2 Business Website

Led scherm aanhangers voor reclame

Led aanhanger

Een led scherm aanhanger is de ideale toepassing om al uw sponsoren tijdens uw evenement te tonen aan het publiek.

U hoeft geen speciale constructie te bouwen om het scherm aan op te hangen dus het neemt weinig ruimte in beslag. Daarnaast kan u het overal neerzetten waar het meeste publiek langs komt.

Vaak wordt het led scherm van te voren geprogrammeerd met de gegevens die u heeft toegezonden. De leverancier van de led scherm aanhanger kan via een usb stick al uw sponsoren uploaden en deze worden dan om de beurt vertoond op het led scherm.

Wat voor soort led scherm aanhangers zijn er?

Led scherm aanhangers zijn er in heel veel verschillende vormen. De meeste staan gewoon op een aanhanger en trailer met een hydraulische paal. Door deze paal kan het scherm omhoog worden gebracht op grotere hoogte zodat het voor iedereen goed zichtbaar is.

Als u een echt heel groot led scherm wilt dan zijn er gesloten aanhangers waar het led scherm in zit maar deze schermen moeten dan nog gedeeltelijk worden opgebouwd. Qua vervoer kan een aanhanger maar maximaal 4 meter hoog zijn anders kan hij niet meer onder viaducten door.

Maar er zijn dus led schermen op een aanhanger die een grootte hebben van 60 m2.

Deze worden echter zelden gebruikt voor het tonen van sponsoren maar eerder voor het vertonen van live voetbalwedstrijden of evenementen.

Een standaard led schermaanhanger begint bij 6 m2 en gaat tot 15 m2. (dit is 5 bij 3 meter)

Veel groter houdt ook in dat de led scherm aanhanger veel zwaarder wordt en dus niet meer is te transporteren achter een normale auto.

Wilt u een led scherm aanhanger kopen kijkt u dan eens op de website van Leddisplayexpert te Breda.