Website B2B

Business 2 Business Website

Logomatten kun jij gemakkelijk online kopen

Logomatten

LogomattenLogomatten is iets waar ik tot voor kort nog over na had gedacht. Het was een vriendin van mij die hierover begon. Sinds ongeveer een jaar heb ik een eigen winkel in het centrum van de stad waar ik woon. Hier verkoop ik kleding van heel veel verschillende merken en het loopt erg goed. Toch ben ik altijd op zoek naar verbeteringen en daar was dit er eentje van. Zij had dit gezien bij een andere onderneming en vond het iets wat ook goed bij mij zou passen. Die avond zijn wij samen op zoek gegaan naar een verkooppunt hiervan. Al snel kwam ik erachter dat het tegenwoordig mogelijk is om dit soort dingen gewoon op internet te kopen. Dat scheelt veel tijd, want daardoor hoefde ik nu niet langs te gaan op locatie.

Logomatten voor mijn eigen winkel

Logomatten

Mijn logomatten heb ik gekocht bij iMatshop en daarover ben ik onwijs tevreden. Zij hebben een heel erg ruim assortiment en daarom is er voor iedereen wel iets te vinden hier. Voor het product wat ik wilde, was het noodzakelijk om eerst mijn ontwerp op te sturen. Deze heeft mijn vriend voor mij gemaakt, want hij is heel erg handig met Photoshop. Binnen een aantal dagen kreeg ik het voorstel terug en dat zag er heel erg goed uit. Hierna heb ik de bestelling geplaatst en kon ik niet wachten tot ik deze zou ontvangen. De betaling kon ik op veel manier doen, waarbij ik heb gekozen voor iDeal. Dit vind ik altijd het handigst, omdat ik daardoor niet kom te zitten met rekeningen die achteraf nog betaald moeten worden. De levering vond plaatst binnen twee weken en dat was nog sneller dan ik had verwacht. Ik ben onwijs blij met het eindresultaat en krijg hierover ook veel complimenten van klanten!