Website B2B

Business 2 Business Website

Maak je tuin compleet met steigerhout met deze 4 tips

Wil je op een stijlvolle maar rustieke manier je tuin transformeren? Dan ben je aan het juiste adres bij steigerhout. Dit is een tijdloze keuze die zowel charme als functionaliteit aan je tuin toevoegt. Gepaard met een robuuste uitstraling en de veelzijdigheid kan steigerhout elk tuinontwerp naar nieuwe hoogtes brengen. Van een rustieke landelijke sfeer tot een strakke, moderne ambiance, hier zijn vier essentiële tips om steigerhout in je tuin om te toveren tot een persoonlijke oase.

1. Creatief met steigerhout

Steigerhout is dankzij zijn robuustheid en flexibiliteit een fantastisch materiaal om unieke tuinmeubelen te ontwerpen. Het is duurzaam en gaat dus jaren mee als een absolute must-have blikvanger. Met het robuuste karakter van dit hout maak van je elke tuinhoek een harmonieuze spot om van te genieten.

2. Steigerhouten plantenbakken

Naast de tafels en stoelen, zijn de planten in je tuin niet geheel onbelangrijk. Met steigerhouten plantenbakken heb je dan ook een prachtige aanvulling in je tuin. Ze zijn ideaal voor het kweken van kruiden, bloemen of zelfs kleine groenten, die je eenvoudig op maat kunt (laten) maken.

3. Een loungehoek met steigerhout

Wat dacht je van een gezellige loungehoek in je tuin met steigerhouten meubelen? Een loungebank van steigerhout, gecombineerd met zachte kussens en sfeervolle verlichting; het is de perfecte plek om te ontspannen en een droom die uitkomt! Je kunt ook denken aan een bijpassende eettafel van steigerhout of bijzettafels.

4. Onderhoud van steigerhout

Steigerhout is onderhoudsarm, maar met de juiste zorg kun je de levensduur aanzienlijk verlengen. Behandel het hout met een beits of olie om het te beschermen tegen weersinvloeden. Zorg ook dat het hout de mogelijkheid heeft om na regen te drogen, om vochtproblemen te voorkomen.

Maak je tuin compleet met steigerhouten meubels bij Van Londen

Kortom, het gebruik van steigerhout in de tuin geeft je een scala aan mogelijkheden. Bij Van Londen zijn de opties met dit natuurlijke materiaal eindeloos. Bekijk het ruime assortiment of laat iets maken op maat, geschikt in elke tuinstijl voor een warme, uitnodigende sfeer.