Website B2B

Business 2 Business Website

Mezzanine vloer

Nolte Opslagsystemen

Misschien heeft u er weleens van gehoord: een mezzanine vloer. Deze vloer wordt ook wel een tussenvloer, etalagevloer of een systeemvloer genoemd. Een mezzanine vloer biedt de uitkomst als u op dit moment een magazijn heeft, maar u hier nu te weinig ruimte heeft. U kunt er dan natuurlijk voor kiezen om te verhuizen of te verbouwen, maar dankzij een mezzanine vloer hoeft u dit niet te doen. Met de extra etage heeft u extra ruimte in uw pand, waar u uw spullen kwijt kunt. We snappen het dat elke ruimte anders is: bij Nolte Opslag Systemen kunt u daarom terecht voor een mazzanine vloer op maat.

Mogelijkheden mezzanine vloer

Bij Nolte Opslag Systemen kunt u kiezen uit mezzanine vloeren in diverse afmetingen, kleuren en materialen. De systeemvloer kan helemaal naar uw wens ontworpen worden, zodat dit perfect past bij de rest van uw pand. Hoe fijn is dat?! Daarbij weet u altijd dat de kwaliteit hoogwaardig is. Dit bedrijf maakt namelijk alleen gebruik van de allerbeste materialen, zodat de mezzanine vloer altijd in topstaat blijft.

De juiste partij

Nolte Opslag Systemen is al jaren de specialist in het ontwerpen, produceren, leveren en monteren van mezzanine vloeren in Nederland. Kortom: u bent voor het hele proces van A naar B Tevens worden de vloeren door heel Europa geleverd. Hierdoor is het dus goed mogelijk dat u de vloeren in alle uithoeken van Europa kunt tegenkomen.

Meer informatie

Wilt u graag meer informatie over een op maat gemaakte mezzanine? Neem dan contact op met Nolte Opslag Systemen. U kunt altijd al uw wensen en specificaties aangeven. Wilt u weten met welke kosten u rekening moet houden? Tip: het is mogelijk om via de website een offerte aan te vragen. Zo weet u snel wat u kunt verwachten.