Website B2B

Business 2 Business Website

Ompro inschakelen

Ompro

Misschien zal jij je nu wel afvragen wat hiermee wordt bedoelt. Maar Ompro is een bedrijf waar de beste online marketeers werken. Zij doen er alles aan om jouw bedrijf zo hoog mogelijk te laten scoren in Google. Dit kan je op diverse manieren bereiken. Door bijvoorbeeld de zoekmachine optimalisatie uit te voeren. Ze noemen het ook wel SEO. Dit wil zeggen dat er de juiste zoekwoorden gebruikt moeten worden om beter vindbaar te worden. Een klant die gaat zoeken geeft een paar zoekwoorden in en als jij, als ondernemer, de juiste hebt gekozen, komt jouw bedrijf als eerste naar voren. Echter kan het ook zijn dat je als ondernemer zo goed als niet te vinden bent op het internet. Dan is het raadzaam om bij deze experts aan te kloppen, om te kijken wat zij voor jou kunnen betekenen.

Wij hebben Ompro ingeschakeld

Al een paar jaar hebben wij een eigen bedrijf. In het begin liep het erg goed, maar sinds wij hadden besloten om online te gaan, dus een eigen webshop te maken, leken wij van de aardbodem verdwenen te zijn. Natuurlijk konden de klanten wel in onze fysieke winkel komen, maar het was leuker geweest als ook online de verkoop goed zal lopen.

Zelf hadden wij het idee een geweldige website te hebben gelanceerd. Maar hier hebben wij toch maar een expert voor aan de mouwen getrokken. Op de één of andere manier moest er ergens iets niet kloppen.

Geweldige service

Ons vermoeden over de website was juist. Behalve dat onze site eer niet echt aantrekkelijk uit zag, gebruikten wij ook de verkeerde zoekwoorden. Zoekwoorden die een klant nooit zal gebruiken en hierdoor onze site niet kan vinden. Samen met de online marketeers is onze website helemaal doorlopen. Daar waar een aanpassing moest komen, werd deze ook gemaakt. Ook diverse afbeeldingen werden vervangen door een andere, mooiere afbeelding.

Nadat deze metamorfose had plaats gevonden zagen wij al direct resultaat. Onze website was makkelijk online te vinden en hierdoor waren er al diverse klanten geweest. Een top service van Ompro.