Website B2B

Business 2 Business Website

Opkomende vloeren

pvc vloer betonlook

Vloeren zijn een belangrijk onderdeel van het interieurontwerp en er zijn steeds nieuwe soorten vloeren die steeds populairder worden. Een van deze typen is de pvc vloer betonlook in zowel industriële omgevingen als moderne woningen. Hoewel het plaatsen van gewone betonvloeren ook een optie is en enkele vergelijkbare voordelen biedt, zoals duurzaamheid en reiniging gemak, is het duurder en moeilijker te installeren in vergelijking met pvc. Maar deze stijl dat betonnen vloeren gebruikt wordt steeds populairder omdat het zeer veelzijdig is in elk interieur en een aantal interessante opties heeft om het beste uit je meubels en kamer te halen.

Veelzijdigheid van de betonlook

Betonnen vloeren worden meestal niet als de meest strakke vloer beschouwd, maar als ze goed worden geplaatst, kunnen ze alles in de kamer op verschillende manieren verhogen. De basiskleur van de vloer kan de kleuren van meubelen naar voren halen, omdat ze hierdoor opvallen tegen de basiskleur. Het geeft het meubel ook meer ruimte om mee te werken door zijn neutrale uitstraling. Het heeft ook de mogelijkheid om de kamer groter te laten lijken en te helpen met verlichting als het er gepolijst uitziet. Het natuurlijke licht weerkaatst op de vloer waardoor er meer licht in de kamer komt en maakt voor mooie sfeers.

pvc vloer betonlook

Betonlook keuzes

Hoewel het er niet zo uitziet, heeft de betonlook een veelzijdig repertoire . Een van de eenvoudigste opties zijn de verschillende tinten die betonlook kan hebben. De traditionele grijstinten passen goed bij lichte meubels, maar een antraciet look past beter bij donker gekleurde meubels. Andere opties zijn onder andere meer hoe glad het beton eruit ziet of dat het een gekleurd uiterlijk heeft met donkere vlekken op de vloer. Er zijn veel mogelijkheden, vooral door de veelzijdigheid van het pvc materiaal. De beste optie hangt af van je smaak en hoe je besluit deze te combineren met je meubels.