Website B2B

Business 2 Business Website

Pennen met logo laat u bedrukken bij Promopen!

Bent u op zoek naar pennen met logo van uw bedrijf? Kom naar Promopen, wij hebben jaren ervaring met het drukken en verkopen van pennen met logo. Wij beschikken over een enorm assortiment waas dé pen voor u tussen moet zitten. Zo hebben wij onder andere normale pennen, metalen pennen en pennen met een touchfunctie. In de meeste drukkerijen worden kleine aanvragen niet verwerkt, bij ons is dit anders. Wij verwerken alle aanvragen zodat u uw bedrijf kunt promoten. Naast het logo is het mogelijk een bedrijfsnaam, telefoonnummer of e-mail op de pen te zetten.

Waarom pennen met logo?

Pennen zijn voorwerpen die in het bedrijfsleven eigenlijk dagelijks gebruikt worden. Op scholen, kantoren en bijvoorbeeld in winkel wordt veel geschreven. Op scholen worden veel pennen verwisseld. Er is altijd wel iemand aanwezig die geen pen bij zich heeft. Via deze manier krijgen veel verschillende personen het logo van uw bedrijf te zien. Als iemand een pen krijgt, wordt deze in ieder geval veel gebruikt. Pennen worden ook bijna nooit weggegooid, alleen als deze leeg of kapot is. Het is handig dat een pen vaak wordt gebruikt. De gebruiker komt zo meerdere malen per dag of week in aanraking met uw bedrijfsnaam.

Contact

Heeft u vragen over het bedrukken van pennen en pennen met logo of naam? Neem gerust contact met ons op! U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen als u meer informatie nodig heeft over een specifieke pen. Wij hopen u te kunnen helpen!