Website B2B

Business 2 Business Website

Pentest van Seccure uitvoeren om beveiligingslekken te vinden

Pentest

Heeft u al eens overwogen om een pentest uit te laten voeren? Met een dergelijke test, vaak omschreven als penetratietest, probeert een ethical hacker toegang te krijgen tot uw systemen. Op deze manier wordt duidelijk waar de beveiligingslekken zich bevinden en hoe een kwaadwillende hacker toegang zou kunnen krijgen tot uw systemen. Zeker nu de nieuwe AVG-wet is ingevoerd, is het van groot belang dat uw systemen volledig beveiligd zijn. U moet er immers niet aan denken, dat u een hoge boete van de Autoriteit Persoonsgegevens krijgt. Deze boetes worden uitgedeeld als blijkt dat uw systemen niet veilig genoeg zijn en de kans op datalekken daardoor groot is.

Netwerk

Uitvoering van een pentest binnen uw organisatie

Er zijn talloze bedrijven, die u kunnen helpen met het uitvoeren van een pentest. Nadat u de organisatie heeft ingeschakeld, zullen zij afspraken met u maken over de delen waartoe zij toegang proberen te krijgen. Vervolgens gaan ethical hackers van de organisatie voor u aan slag, om bij uw systeem binnen te dringen. Wanneer hen dit lukt, zullen zij hier uitgebreid verslag van doen. Zo weet u precies hoe u de beveiliging van uw systemen kunt verbeteren, om nieuwe aanvallen van kwaadwillende hackers te voorkomen. Vaak bieden deze ethical hackers de mogelijkheid aan, om u na afloop van deze pentest te helpen met het verbeteren van de beveiliging.

WiFi

Voldoen aan de nieuwe AVG-wet

In de AVG-wet, de Algemene Verordening Gegevensbescherming, is precies vastgelegd op welke manier organisatie de data van hun klanten en medewerkers moeten beschermen. Dit betekent onder meer, dat u precies moet weten wie toegang tot deze data heeft en waar de persoonsgegevens opgeslagen worden. Zo voorkomt u dat de data naar kwaadwillende personen lekt. Dit geldt niet alleen voor grote organisaties, maar ook voor kleinere eenmanszaken. U voorkomt hoge boetes, door u hier goed over voor te laten lichten.