Website B2B

Business 2 Business Website

Proofreading

We maken allemaal wel eens fouten als het gaat om schrijven en merken dit vaak zelf niet. Het komt natuurlijk niet goed over als er te veel fouten in een tekst zitten vooral wanneer je een ondernemer bent. Veel ondernemers maken daarom gebruik van een vertaalbureau Amsterdam voor proofreading.

Wat is het?

Proofreading is het lezen en verbeteren van van teksten ofwel proeflezen. Zo worden alle fouten die er nog in zitten eruit gehaald. Dit kunnen grammatica fouten, spellingfouten of fouten in opbouw van de tekst zijn. Door proofreading door een vertaalbureau Amsterdam worden al deze fouten eruit gehaald. De meeste vertaalbureaus in Amsterdam gebruiken hiervoor twee mensen. Zo gaat er na de eerste proofreading nog een persoon eroverheen. Zo heb je 100% de garantie dat er geen fouten in zitten. We blijven allemaal mensen en zelfs een proeflezer kan fouten maken en daarom gat er nog een tweede persoon het lezen.

Lage prijs

Voor proofreading van teksten betaal je tegenwoordig ook een lage prijs doordat de vertaalbureaus minder kosten maken. Een vertaalbureau Amsterdam is vooral online bezig en de werknemers werken zelfstandig vanuit hun eigen plek. Zo worden de kosten flink omlaaggedrukt waardoor ze hun diensten goedkoper kunnen aanbieden aan hun klanten.