Website B2B

Business 2 Business Website

Rolsteigers

Ben je opzoek naar een rolsteiger? Bij Steiger Centrum ben je aan het goede adres. Zij hebben een ruim assortiment aan rolsteigers verkrijgbaar in diverse maten. De werkhoogte varieert van 2 meter tot 14 meter, breedtes van 75 cm, 90 cm en 135 cm. Weet je niet welke je nodig hebt? Gebruik dan het zoekfilter om de juiste steiger te vinden. Via de webshop koop je al een steiger vanaf €199,95. Verzending binnen Nederland én België is gratis!

Aanbods rolsteigers

Het assortiment van Steiger Centrum is de grootste in Nederland en in België op gebied van steigers en onderdelen. De steigers voldoen aan alle strenge Nederlandse eisen en zijn daarom geschikt voor particulieren en zakelijke gebruikers. Een rolsteiger online bestellen is bij Steiger Centrum erg makkelijk! Het wordt direct uit de voorraad geleverd en is binnen 1 werkdag op de locatie aanwezig die je hebt aangegeven. Dit is wel als je voor 13.00 uur besteld. Wil je je product liever zelf komen ophalen omdat je niet thuis bent op de bezorgdatum? Dan kan dat bij een van de afhaalpunten. Deze zijn in Baarn, Krommenie en Etten-Leur.

Als je een rolsteiger gaat opbouwen is het belangrijk dat je de instructies goed opvolgt. Dit scheelt een hoop tijd en wellicht ongevallen. Op de website van Steiger Centrum staan video’s waar het ook wordt uitgelegd. Wil je meer informatie over rolsteigers? Kijk dan op de website voor meer!