Website B2B

Business 2 Business Website

Rubber compensatoren werkt tegen trillingen

Euromanchetten

Rubber compensatoren worden voornamelijk gebruikt om de trillingen van de machine op te vangen. Hierdoor heb je een stuk minder kans op het feit dat jouw machine kapot kan gaan. Voornamelijk gebruiken bedrijven dit tijdens het vervoeren van vloeibare producten. Kostbaar als je dit verliest en hier kan ik je alles over vertellen. Voor enkele weken terug is bij ons een compensator kapot gegaan. Het resultaat was dat er meer dan 500 liter melk op de vloer kwam te liggen. Vreselijk om te weten dat je dit niet meer kan gebruiken en dat het werk voor niks is geweest. Op dat moment hadden wij ook geen vervanging om het werk te hervatten. Dit hield in dat wij niet meer konden produceren en dat de productie stil kwam te liggen.

Rubber compensatorenIn de tussentijd was ik op het internet gaan zoeken naar een bedrijf die ons hiermee kon helpen. Het was dan wel van belang dat wij een bedrijf zouden vinden die ons in een zeer korte tijd kon helpen. Zodoende kwamen wij terecht op de website van euromanchetten.nl.

Rubber compensatoren gevonden op deze website!

Tijdens mijn zoektocht op de website van dit bedrijf merkte ik direct op dat zij veel in het assortiment hebben. Althans, veel producten waar wij gebruik van maken. Zodoende ben ik met deze website naar mijn werkgever gestapt. Ik heb hem de vraag gesteld of dat het niet verstandiger is als wij hier meer gaan bestellen. Gelukkig dacht hij er net zo over! Hierdoor ben ik samen met mijn werkgever onze bestelling gaan plaatsen bij dit bedrijf. In een mum van tijd was dit geregeld en hierdoor konden wij nog geen dag later de productie alweer opstarten. Wat een geweldige service verlenen zijn zeg! Wij zijn hier in ieder geval onwijs tevreden over en zullen er vaker gebruik van gaan maken.

Rubber compensatoren