Website B2B

Business 2 Business Website

Schrijven wordt anders vanaf nu

Een mooie vulpen online kopen maakt schrijven vanaf nu heel anders. Wanneer je nu schrijft met balpennen die je gratis kreeg of een rollerbal van minder dan een euro, weet je niet wat je meemaakt wanneer je een duurdere pen koopt. Ze gaan jaren mee, schrijven vloeiend, lekken en vlekken niet en zien er prachtig uit. Het klinkt ouderwets, een vulpen, maar jij weet binnenkort beter.

Allemansvriend Parker

Het merk Parker is wereldberoemd en veel mensen kennen het wel. Parker pennen zijn heel betaalbaar, dat is mede de reden van die bekendheid. Veel mensen hebben er één of hebben er wel eens eentje cadeau gedaan. Een Parker vulling winkel zorgt ervoor dat je ook op de lange termijn met je Parker blijft schrijven. Een Parker pen bestellen is dan ook een goed idee, voor jezelf of om cadeau te doen. Iedereen schrijft heerlijk met een Parker, of je nu een pen uit de goedkoopste regionen van het assortiment hebt gekozen of een wat duurder exemplaar. De Engelse Parkerfabriek produceert al sinds eind negentiende eeuw duizenden pennen per jaar. De ontwerpers van de fabriek komen nog regelmatig met nieuwe oplossingen en innovaties. Een pen lijkt zo simpel, maar zeker achter een vulpen zit een ingewikkelde techniek die zorgt dat de inkt vloeiend naar buiten komt en niet gaat lekken. En die techniek kan nog steeds beter.

De topper Montblanc

Van Parker naar Montblanc is een grote stap. Montblanc pennen zijn niet voor iedereen weggelegd. Dat komt vooral door de prijs. Het is de Rolex onder de pennen. De oprichter van de fabriek is Hamburg had de berg Montblanc als lichtend voorbeeld: de top! De kwaliteit en de vormgeving van alle Montblanc pennen is dan ook uniek. Een vulpen van Montblanc is letterlijk en figuurlijk een waardevol cadeau, om te geven en om te krijgen. De Montblanc vulpen herken je uit duizenden door het sneeuwkristal dat elke dop van de pennen siert: een kleine verwijzing naar de naamgever van de pen.

Lamy, duurzaamheid in pennen

Lamy is een heel betaalbaar merk pennen. Ze zijn ook ruim verkrijgbaar, niet alleen bij de speciaalzaak. Een Lamy pen kopen is dan ook niet ingewikkeld of moeilijk. Toch er wel iets bijzonders aan de pennen. Lamy is een pennenmerk dat erg bezig is met duurzaamheid. De pen zelf gaat lang mee en is gemaakt van duurzame materialen. Maar ook in de fabriek is duurzaamheid een belangrijk aandachtspunt. De machines draaien op zonne-energie en er wordt erg veel gedaan aan waterbesparing. Een goed gevoel dus, wanneer je een pen van Lamy koopt.

Waterman, van alle markten thuis

Net als veel andere merken pennen, fabriceert Waterman niet alleen vulpennen. De dure pennenmerken klinken chique, maar gaan wel met hun tijd mee. Waterman rollerball pens zijn daar een voorbeeld van. Tegenwoordig wordt een stuk minder met de hand geschreven. Wanneer iemand wel handmatig schrijft dan is het vaak met een snel en makkelijk schrijfinstrument en niet met een vulpen. De rollerball van Waterman is een waardig alternatief voor de aloude vulpen en ook iets goedkoper. Een mooie oplossing voor de hedendaagse man of vrouw die prijs stelt op gemak en snelheid, maar ook op uitstraling en kwaliteit.