Website B2B

Business 2 Business Website

Spuitgieten van kunststof producten

Spuitgieten

Spuitgieten is een bepaalde techniek, waarmee kunststof in een bepaalde vorm gegoten kan worden. QDP is het bedrijf die al meer dan 20 jaar actief is in deze branche. Zij kunnen niet alleen goed helpen met het ontwerpen van een bepaald product, ook kunnen zij dit ten uitvoer brengen.

Deze manier van ontwerpen van bepaalde producten is een vak apart. Zo moet je weten welk kunststoffen hiervoor gebruikt kunnen worden. Want niet alle stoffen zijn hiervoor geschikt. Alleen thermoharders, thermoplasten en metalen meet een laag smeltpunt kunnen hiervoor worden gebruikt.

Spuitgieten

Spuitgieten in verschillende vormen

Een bepaald product op de markt brengen kan lastig zijn. Vaak is het product wel ontworpen, maar d e manier om deze aan de klant te laten zien is een heel ander verhaal. Zo waren wij bij QDP terecht gekomen. Behalve de juiste kennis van bepaalde materialen, kunnen zij ook goed brainstormen naar een leuke oplossing. In dit geval was het iets verzinnen om onze producten mee in te pakken.

Nadat wij bij dit bedrijf waren terecht gekomen, zijn wij rond de tafel gaan zitten. Omdat zij al jaren lang in dit vak zitten, weten zij bijzonder leuke verpakkingen te verzinnen. Voordeel is dat zij speciale machines hebben die elke vorm in plastic kan gieten. Hiermee is een speciaal gemaakte verpakking dan ook makkelijk gemaakt. maar eerst moest er een ontwerp komen.

Samen een mooi ontwerp verzonnen

Het brainstormen met de medewerkers van dit bedrijf heeft vruchten afgeworpen. Wij hebben onze producten nu in een zeer aantrekkelijke verpakking kunnen doen. Hiermee wordt de drang om dit product te kopen alleen maar groter. Want niet alleen is de inhoud erg leuk, ook het verpakkingsmateriaal is een hot item.

De volgende keer wanneer wij weer een nieuw product op de markt gaan brengen, dan schakelen wij zeker weer de hulp van QPD in. Op deze manier is het mogelijk om een uniek product op de markt te brengen.

Spuitgieten

Productiefaciliteit in China

Het ontwerp van een bepaald product kan worden gerealiseerd in Duiven. Echter wanneer er een productie moet worden gemaakt wordt deze uitbesteed aan een bedrijf in China. Zij beschikken hier over de nieuwste spuittechnieken en dat maakt het juist zo interessant. Wil jij meer informatie over deze manier van ontwerp tot uitvoer, neem dan contact op met dit bedrijf.