Website B2B

Business 2 Business Website

Tip: Autocad Cursus

Autocad CursusBinnen in mijn onderneming wordt er veel met de hand getekend. Een deel van mijn personeelsleden bestaat namelijk uit architecten. Deze architecten tekenen veel met de hand en zelden via de computer. Dat terwijl het werken veel sneller kan als er wordt gewerkt via de computer. Als ik dit dan vroeg aan mijn personeelsleden kreeg ik als antwoordt dat zij het programma ingewikkeld vonden. Zodoende ging ik opzoek naar een cursus voor dit teken programma. Via het internet kwam ik uiteindelijk terecht bij een Autocad Cursus.Een Autocad Cursus houdt in dat mijn personeel dan een cursus kan gaan volgen, met betrekking op het tekenen via de software. Natuurlijk was deze cursus zeer interessant voor mij. Mijn personeel kon hier namelijk van leren waar ik uiteindelijk dan ook van profiteer. Zo kan er dan sneller gewerkt gaan worden op de werkvloer!

Tekenen

Een top resultaat!

Ik heb een aantal personeelsleden op cursus gestuurd. Tijdens deze cursussen hebben zij enorm veel geleerd. Hoe ik dit weet? Ik merk dit natuurlijk aan de manier waarop nu gewerkt wordt. Het werk is dagelijks sneller klaar en mijn personeel levert betere kwaliteit. Zo zie je maar als ondernemer zijnde kun je zelf uit een cursus voor het personeel profijt halen. Het personeel werkt nu stukken beter waardoor indirect de omzet ook wordt verhoogd!