Website B2B

Business 2 Business Website

Tip: Reclamedeal

ReclamedealBent u een ondernemer? Dan is dit een zeer interessant artikel om te lezen. Alle ondernemers zijn tegenwoordig actief bezig met het promoten van hun onderneming. Ook ik ben hier actief mee bezig. Dagelijks ben ik zoekende naar een leuke vorm van promotie. Vaak bekijk ik de mogelijkheden op het internet. Afgelopen maand was het dan ook weer raak. Ik nam een kijkje op het internet en binnen no time kwam ik terecht op de website van Reclamedeal. Maar wat is Reclamedeal precies?

Het is een bedrijf die voornamelijk bezig is het maken van roll up banners, spandoeken, textiel frames en stickers. Al deze artikelen kan een ondernemer gebruiken als promotiemateriaal. Zodoende kwam ik op het idee om leuke bedrijfsstickers te laten maken.Deze konden dan rondgedeeld en geplakt worden in het centrum en natuurlijk is dat een vorm van promotie. Wanneer u een sticker aangeboden krijgt met daarop een bedrijfslogo dan valt dat natuurlijk op. Met deze gedachte kwam ik tot het besluit om in zee te gaan met dit bedrijf!

Kwaliteit

Goede service!

De service die ik van reclamedeal.nl verkregen heb is geweldig. Nog geen vier werkdagen na bestelling werden de stickers al bij mij aan huis geleverd. Zo heb ik een dag later mijn personeel deze stickers laten verspreiden.

Het is dan ook een groot succes gebleken, want van vele nieuwe klanten heb ik te horen gekregen dat zij via deze stickers bij ons terecht waren gekomen. Dus ben u opzoek naar een leuke vorm van promotie? Laat u dan ook een paar prachtige stickers maken met als doel uw onderneming te promoten!

KwaliteitVoordeel