Website B2B

Business 2 Business Website

Toch maar camerabewaking ingeschakeld

Wanneer die vreselijke inbrekers jouw onderneming hebben gevonden, dan is woede en verdriet nogal begrijpelijk. Wij hebben hierdoor camerabewaking aangeschaft om het in de toekomst op beeld te krijgen. In de meeste gevallen schrikt het inbrekers af wanneer zij zien dat er beveiliging is. Dit hadden wij voorheen niet totdat wij in de ochtend op kantoor kwamen en zagen dat de voordeur openstond. Het eerste waar je dan ook denkt is dat je vergeten bent om goed af te sluiten, totdat je naar binnen stapt en de ravage ziet.

Verdriet, woede en onbegrip!

Het is niet te bevatten wat het met je doet als je jouw eigen bedrijf binnenstap en ziet dat bijna alles is gejat. Verdriet en woede, maar ook zeer zeker onbegrip van het waarom mensen dit nu eenmaal doen! Nu een paar maanden later snappen wij het nog steeds niet, toch hebben wij ons bedrijf weer opgelapt om verder te gaan verkopen. Wel met de achterliggende gedachte dat het ons altijd kan gebeuren. Hierdoor hebben wij er toen voor gekozen om camerabewaking aan te schaffen.

Doordat wij online zijn gaan zoeken, ben ik terecht gekomen op de website van alarmsysteemexpert.nl. Dit bedrijf heeft diverse beveiligingsapparatuur om jouw pand of woning te bescherming. Tevens zijn de kosten bij dit bedrijf een stuk aantrekkelijk vergeleken met wat ik elders heb gezien. Sinds dat wij dit hebben besteld merk ik pas het verschil. Wij voelen ons een stuk rustiger vergeleken met een paar maanden terug.