Website B2B

Business 2 Business Website

Toenemende schaarste van de Bitcoin

Wil je Bitcoins kopen dan moet je een gunstig moment zoeken, de prijsontwikkeling wordt mede bepaald door de schaarste. Er zijn grafieken gemaakt welke laten zien wat de waarde van een Bitcoin is bij een bepaalde schaarste. Volgens deskundigen kun je op gezette tijden relatief goedkoop aan een Bitcoin komen. Blijft het model stabiel dan zorgt het systeem ervoor dat je een vermogen op kunt bouwen. Er wordt verwacht dat er na mei 2020 een Bitcoin koers wordt verwacht die zijn weerga niet kent. Mocht dit niet het geval zijn dan zeggen deskundigen dat het systeem niet werkt zoals zij voorspeld hebben.

Bitcoins kopen

Niet snel rijk met Bitcoins

Denk je snel rijk te worden met Bitcoins kopen dan kun je dit beter direct uit je hoofd zetten. Het is een pro actieve handeling zorgt voor financiële zelfbeschikking. Het huidige systeem biedt geen koopkrachtbescherming of privacy. Het opgebouwde vermogen wordt langzaam vernietigd door de inflatie en de negatieve spaarrente. Het Bitcoin systeem zorgt voor een decentraal financieel gelijkwaardig systeem. Wordt de waarde van de Bitcoin onderkend, kan de koers bij een volgende crisis ver stijgen. Bitcoins worden schaarser en de kapitaalmarkt is erg klein. Pas als je weet hoe de Bitcoin werkt, en je eigen wil verdiepen in de ontwikkeling van de munt is het verstandig er aan te beginnen.

Bitcoins kopen

Het huidige financiële systeem

Het bankenstelsel en huidige systeem voor de financiële markt is in verval. Met Bitcoins kopen ontloop je het huidige systeem wat gebaseerd is op slavernij. Geen financiële vrijheid, zelfstandigheid en privacy is er geen open samenleving en echte democratie. Het kost tijd om dit daadwerkelijk in te zien, maar ben je eenmaal zover dan zal je sterker staan in de Bitcoin markt. Voor het ontdekken van de Bitcoin en de mogelijkheden moet je voldoende tijd uittrekken. Begin met kleine voorzichtige stapjes tot je precies weet hoe de markt werkt.