Website B2B

Business 2 Business Website

Tourniquetdeur huren

Tourniquetdeur

Onlangs hebben wij een tijdelijke tourniquetdeur gehuurd. Gelukkig dat dit mogelijk is om zo een model te huren en niet meteen te kopen. Want voor een kleine verbouwing was het wel zo prettig om niet zomaar toegang tot ons bedrijf te krijgen.

Via Geran hebben wij deze tijdelijke oplossing kunnen huren. Dit bedrijf bestaat al heel veel jaren en heeft een zeer groot assortiment aan toegangsproducten en -oplossingen. Door de mogelijkheid van huren, hoef je niet meteen een grote aankoop te doen. Bovendien kan je op een zeer makkelijke manier toch de toegang tot jouw bedrijf beveiligen.

Een tourniquetdeur voor diverse doeleinden huren

Vaak bij evenementen zie je diverse toegangspoorten staan. Hiermee kan je voorkomen dat mensen zonder een entreebewijs het terrein opkomen. Op deze manier kan je ook makkelijk mensen controleren. Veel bedrijven maken ook van dit soort toegangspoorten gebruik. Je hebt er heel veel verschillende soorten van. Zodra je op de website van Geran gaat kijken zie je al diverse modellen. Erg interessant om te zien hoeveel soorten je hier kan huren of kopen. Een slagboom is de meest voorkomende poort die je ook vaak ziet. Veel bedrijven hebben zo een model aan het begin van hun parkeerterrein. Hiermee kan je voorkomen dat onbevoegde mensen hun auto op jouw terrein gaan neerzetten. Alleen met een speciale pas is het mogelijk om deze poort omhoog te krijgen.

Tourniquetdeur

Model billentikker

Tegenwoordig zie je ook de billentikker vaker in gebouwen. Deze poort moet je ook met een speciaal pasje openen. Zoals de naam het al zegt, krijg je als het ware een tik op de billen, wanneer je niet snel genoeg doorloopt. Zo kan ik nog wel even doorgaan met het opnoemen van de diverse modellen. Afhankelijk waarvoor je deze poorten wilt gaan gebruiken, is er wel een passend model te vinden. Voordeel is dat je op deze manier een goede controle hebt op de mensen die jouw bedrijf of gebouw binnen komen. Mensen die hier niets te zoeken hebben zullen dan ook niet verder het gebouw in kunnen komen.

Bekijk de online brochures

Om meer te weten te komen over de producteigenschappen en andere oplossingen is het mogelijk om hier online een brochure te downloaden. Hier is het mogelijk om diverse poorten te bekijken en er meer over te lezen. Nooit geweten dat hier zoveel mogelijkheden waren, maar daar ben ik nu wel achter gekomen. Wanneer wij weer een poort nodig hebben voor een tijdelijke periode, dan weten wij zeker de weg naar Geran te vinden.