Website B2B

Business 2 Business Website

Verpakken van producten

Pacoma

Producten inpakken achter een productielijn wordt tegenwoordig niet meer door personen gedaan, om een goed productieproces te kunnen garanderen moet je gebruik maken van een professionele dozensluiter. Deze machine kun je achter een productielijn plaatsen, en de producten in laten pakken in dozen. Door dit proces goed af te stellen, heb je bijna geen omkijken meer naar het productieproces. Pacoma is de specialist op het gebied van inpakmachines, met verschillende machines nemen zij het proces voor je uit handen.

Pacoma

Verschillende formaten dozen

Wat voor producten op dozen je ook moet sluiten, een dozensluiter sluit met het grootste gemak alle formaten dozen. De verschillende machines van Pacoma, maken het mogelijk dat ook voor jou machinepark een geschikte machine is. De adviseurs kunnen je precies vertellen wat wel en niet mogelijk is, het rendement van je bedrijf komt dit ook ten goede. Heb je specifieke wensen voor de machine, dan is dit ook mogelijk om in te passen bij een machine. Het aantal dozen wat per uur moet worden gesloten is mede bepalend welke machine geschikt is. 

Betrouwbare machines

Maak je gebruik van een dozensluiter dan wil je erop kunnen vertrouwen dat de machine ook zijn werk doet, niet dat de monteur continu de machine af moet stellen om het productieproces goed te laten verlopen. Bij Pacoma weten ze ook, dat iedere minuut die de productielijn stilstaat geld kost. Met de machine om dozen te sluiten, weet je zeker dat je een machine hebt die betrouwbaar is en van de hoogste kwaliteit. Moet er iets gewijzigd worden tijdens het proces, dan zijn de machines eenvoudig aan te passen.