Website B2B

Business 2 Business Website

Vind de perfecte Wing Chair

Hoe kunt u het beste een wing chair uitzoeken bij Bendic International? Er zijn een aantal dingen waar u op kunt letten om deze keuze te kunnen maken. Bij Bendic is er een groot assortiment van wing chairs en andere oor fauteuils. Deze fauteuils zijn er in allerlei kleuren en maten, zodat u kunt kijken welke het beste bij uw interieur past.

Mocht de juiste fauteuil er helaas niet tussen zitten, dan is het ook mogelijk om hem op maat te laten maken bij Bendic. Deze fauteuils worden met de hand gemaakt en zijn van kwaliteitsleer en stoffen gemaakt. U kunt dan uit deze twee soorten materialen kiezen, en hierbij nog de juiste kleur, stijl en afmeting uitzoeken.

Waar kunt u op letten?

Bendic is voornamelijk gericht op de juiste zitcomfort. Door de lange rugleuning worden verschillende lichaamsdelen beter ondersteunt. Daarom is het belangrijk om na te denken over hoe u het liefste op een fauteuil wilt zitten. Er is namelijk keuze uit verschillende dieptes.

Ook kunt u al bekijken en ideeen opdoen voor de stijl van de fauteuil, zodat deze in uw ruimte past. Mocht u bijvoorbeeld al redelijk veel meubels hebben in een landelijke stijl, dan zijn bruine lederen fauteuils een optie, Heeft u een wat romantische stijl, dan kunt u ook een kijkje nemen bij de stoffen fauteuils.

Waar zijn ze koop?

De wing chairs zijn online op de website te bekijken, maar mocht u het toch liever in het echt zien dan kunt u altijd naar de winkel komen om deze in de Engelse stijl te aanschouwen. De oor fauteuils zijn een echte aanrader als u een luxe stoel wilt waar u in kunt ontspannen.

De op maat gemaakte fauteuils kunnen door Benzic International geleverd worden vanuit hun eigen ateliers. Het is mogelijk om contact op te nemen en alle mogelijkheden te bespreken. Er zit vijf tot tien jaar garantie op alle oorfauteuils.