Website B2B

Business 2 Business Website

Waar moet ik op letten bij het inschakelen van een webdesign bureau?

Je gaat een website of webshop laten maken bij een webdesign bureau en je gaat via Google zoeken naar bijvoorbeeld “WordPress website laten maken”. De kans is groot dat er honderden resultaten met allemaal verschillende webdesign bedrijven voorbijkomen. Hoe moet je nou tussen die lijst kiezen? In dit blog leggen wij uit waar je op moet letten bij het inschakelen van een webdesign bureau.

Wat is de eerste indruk?

Je klikt op een willekeurig resultaat in Google en komt uit bij een website op maat bureau. Wat is hiervan de eerste indruk? Is het netjes, geordend, kan je eenvoudig contact met ze opnemen, kan je alles vinden? Is hun website in orde, dan zullen zij waarschijnlijk ook hun dienstverlening op orde hebben en kunnen ze voor jou een mooie website bouwen. Hebben ze een zeer slechte website, dan zullen zij waarschijnlijk ook niet de moeite voor jou als klant nemen.

Hoe transparant zijn ze?

Uiteindelijk is het erg belangrijk om afspraken te maken met het bureau, maar hoe transparant zijn zij op hun website? Is op hun site bijvoorbeeld vermeld wat ze allemaal voor je uitvoeren, wat de kosten hiervan zijn, de levertijd, etc.? Dan kan dit natuurlijk enorm helpen bij je keuze. Indien je al ziet dat de kosten ver boven het budget liggen, dan hoef je natuurlijk niet een offerte aan te vragen. Maar uiteindelijk is het natuurlijk wel verstandig om alle afspreken, ook die op de website staan, met elkaar te bespreken in de uiteindelijke offerte.