Website B2B

Business 2 Business Website

Wat houdt een bedrijfskrediet in?

bedrijfskrediet

Op een bepaald moment in uw reis als ondernemer komt u vast de term ‘zakelijk krediet’ of ‘bedrijfskrediet‘ tegen. Als u echter zoals veel bedrijfseigenaren bent, vraagt ​​​​u zich misschien af ​​wat zakelijk krediet betekent? Zakelijk krediet is het vermogen van een bedrijf om nu iets te kopen en er later voor te betalen. Door een goede zakelijke kredietwaardigheid vast te stellen, maakt u het gemakkelijker om geld te lenen wanneer uw bedrijf het nodig heeft.

Bedrijfskrediet krijgen

De formule om solide zakelijke kredietscores te behalen, is niet moeilijk te begrijpen. Uw bedrijf moet commerciële kredietrekeningen openen en deze goed beheren. Maar dat is bij wijze van spreken de kar voor het spreekwoordelijke paard spannen. Voordat u probeert rekeningen voor uw bedrijf te openen, is het het beste om uw bedrijf goed op te zetten, zodat het in een betere positie is om in aanmerking te komen voor financiering.

bedrijfskrediet

Registreer uw bedrijf

Afhankelijk van waar uw bedrijf is gevestigd, moet u zich waarschijnlijk registreren bij uw staatssecretaris. In veel staten maakt dit deel uit van het opnameproces dat u zult voltooien wanneer u uw LLC of bedrijf opzet. Desalniettemin is het een goed idee om nogmaals bij uw staatssecretaris te controleren of u aan alle noodzakelijke vereisten voor bedrijfsregistratie hebt voldaan.

Vraag een werkgeversidentificatienummer aan

Dit is als een sofinummer voor uw bedrijf. U gebruikt het om uw bedrijf te identificeren wanneer u belasting betaalt. Dit is ook van belang bij het invullen van aanvragen voor bedrijfsfinanciering, zoals zakelijke creditcards en leningen, en bij het openen van een bankrekening op naam van uw bedrijf.

3. Open een zakelijke bankrekening.

Het hebben van een aparte zakelijke bankrekening kan uw bedrijf geloofwaardiger maken in de ogen van kredietverstrekkers. De gezondheid van een bedrijf wordt vaak gemeten door de cashflow in en uit zijn zakelijke bankrekening te bekijken. Een zakelijke bankrekening kan u ook helpen uw zakelijke en persoonlijke financiën gescheiden te houden, zodat u boekhoudkundige problemen en uitdagingen tijdens belastingtijd kunt vermijden.

4. Krijg een speciaal zakelijk telefoonnummer.

U hoeft zich niet aan te melden voor een dure telefoondienst of te investeren in een duur telefoonsysteem als uw bedrijf het niet nodig heeft. Het is echter een must om een ​​speciaal telefoonnummer voor uw bedrijf te krijgen als u geloofwaardig wilt overkomen bij kredietverstrekkers en dienstverleners (om nog maar te zwijgen van uw klanten).