Website B2B

Business 2 Business Website

Wat moet u laten stansen?

Vanuit ons bedrijf zijn wij al jarenlang trouwe leverancier van gestanste producten. Deze producten worden gebruikt in de scheepsbouw. Omdat er in de omgeving van ons veel schepen worden onderhouden zijn wij bij uitstek de partij om deze producten te kunnen leveren. Voor het stansen van onze producten hadden wij jarenlang een goede samenwerking met een partij die onze producten kan stansen. Omdat dit bedrijf helaas sinds vorig jaar failliet is, moesten wij een nieuwe samenwerkingspartner zoeken waar wij onze producten kunne laten stansen. Omdat wij veel waarde hechten aan een partij die goed en betrouwbaar is, hebben wij veel energie gestoken in het vinden van deze partij. Bedrijven die niet aan onze wensen kunnen voldoen wat betreft stansen zijn er helaas ook. Voor ons was het dus een hele uitdaging om een bedrijf te vinden dat goed kan stansen. Daarnaast vinden wij het ook prettig wanneer een bedrijf kan stansen voor een prijs die betaalbaar is. Ook op dat vlak hebben wij goed moeten zoeken naar de juiste partij om mee samen te werken. Nadat wij verschillende samenwerkingspartners hadden gevraagd in de omgeving, was er geen één van hen die aan onze wensen konden voldoen. Wij hebben toen op het internet gezocht naar een partij die wel voor ons de juiste wensen kon doorvoeren wat betreft het stansen. Wij hebben via het internet gezocht op plaatmateriaal stansen. Na veel zoeken kwamen we op diverse websites terecht die iets met stansen kon verzorgen. Toen was het aan ons om verder uit te zoeken welke partij goed in staat is om onze producten te stansen. We kwamen uiteindelijk uit op de website hpproducts.nl

Stansen van plaatmateriaal

Onze voorkeur was om plaatmateriaal te stansen. We hebben een specifieke wens waarbij we hoopten dat dit bedrijf ons kon geven wat we zochten. Op de website hpproducts.nl konden we veel informatie terugvinden over wat het bedrijf ons kon bieden. In eerste instantie hadden we het gevoel dat dit bedrijf de goede match zou kunnen zijn. Zeker vergeleken met de andere bedrijven die we ondertussen hadden uitgezocht, sprong deze er wat betreft website tussenuit. We hebben op de website de informatie gevonden die we hoopten te vinden. Toen we deze informatie hadden, wilden we graag weten of onze specifieke wensen wat betreft stansen ook konden worden gehonoreerd. We hebben daarvoor contact opgenomen met het bedrijf. We hebben hierin onze specifieke wensen rondom het stansen doorgenomen. Het antwoord van het bedrijf dat stansen onder deze voorwaarden voor hen geen enkel probleem was. Wij hebben toen een offerte opgevraagd om meer te weten te komen over hoeveel het stansen ons zou kosten. Toen we deze offerte ontvingen was ons duidelijk: de kosten van deze klus vallen ontzettend mee!

Bent u ook op zoek naar een bedrijf dat u kan helpen?

Wanneer u wilt weten of dit bedrijf ook uw klus rondom stansen kan uitvoeren, gaat u dan eens:

  • Naar de website hpproducts.nl surfen.
  • Op deze website kijken welke producten het bedrijf kan afleveren.
  • Een order indienen bij hpproducts.

Wij zijn ontzettend tevreden over het resultaat van de producten die het bedrijf kon stansen en hopen dat u ook goed geholpen kunt worden door dit bedrijf.